Concert presentació VAK

Manifest:

Valls Acció Krítica neix arrel de la visita del papa Beneït el Sexe del  passat 6 de novembre a Barcelona. Després d’assistir a la  contra-manifestació i al seguit d’actes organitzats en protesta d’aquest  gran teatre, un grup de persones vam contemplar la possibilitat de  començar el tràmit per desvincular-nos formalment d’aquest club fastigós  de promeses i proclames al que vam entrar de manera inconscient quan  vàrem ser batejats. Les situacions que vam viure aquell matí, l’exagerat  desplegament policial, la pasta que van destinar les institucions per  rebre a aquest gran fill de puta i a la seva trope i la quantitat  de gent que hi estava en contra, ens van incitar a  esborrar-nos  d’aquest club d’hipòcrites. D’aquesta manera vam encetar la nostra  primera campanya D’APOSTASIA COL·LECTIVA, amb la qual preteníem donar  informació sobre aquest tema i el màxim de facilitats per iniciar els  tràmits per deixar de pertànyer a l’Església Catòlica. Des d’aquí volem  donar les gràcies a la gent d’Apostasia és Alegria de Barcelona, amb qui  col·laborem des de l’inici de la campanya.

A  partir d’aquí, i després de lo contents que vam estar de poder portar  aquesta idea a terme i de l’alegria de que fos un èxit, les ganes de  seguir fent coses van anar augmentant i vam decidir seguir treballant  per tal de que les nostres idees anessin donant els seus fruits en tots  els projectes que pretenem dur a terme amb Valls Acció Krítica.

Però què és realment tot això?

El VAK som un petit col·lectiu amb ganes d’actuar i atacar tot allò que ens perjudica. El VAK és disconformitat, organització i re-acció.  Tenim ganes de posar el nostre granet de sorra per canviar el què ens  envolta, creiem en una altra manera de viure que no es basa en acceptar i  creure, volem combatre l’avorriment i la ignorància perquè sabem que un  altre món és possible.

No som ànim de lucre, sinó ànim de lluita. Amb humor quan és precís, o amb una bona dosi de mala llet si fa falta, el VAK és sortir al carrer per a crear contra-poder i dibuixar de forma directa allò que veiem necessari per anar canviant petits aspectes de la quotidianitat, tòpics cruels o costums que fan nosa.

Això  només és el principi i esperem poder anar creixent dia a dia, estem  molt contents i contentes d’avui estar aquí al Fot-li Candela. Cada cop tenim més ganes d’organitzar noves activitats reivindicatives?, i aprofitem el moment per convidar-vos als propers actes que preparem.

Apa, salut i anarquia!

Podeu veure les fotos i una crònica del concert aquí

Deixa un comentari